Intro avond

Intro avond 17/09 om 19:30uur
Start alpha 24/9 om 18:30uur
Aanmelden via alpha@clcassen.nl

Wat als je op zoek bent naar “iets” in je leven? Wat als je twijfelt over een God? Wat als… er een cursus is die met antwoorden komt op vragen over God en het geloof? Ga een avontuur aan met jezelf en anderen. Alpha-cursus is dé kennismaking met God en het geloof. Connecten, ontmoeten, praten, lachen, leren en luisteren. Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven. Dat is Alpha. Tijdens 10 interactieve en gezellige bijeenkomsten en een zaterdag kun je op een ontspannen manier ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over boeiende onderwerpen.

Alpha is laagdrempelig, vrijblijvend, gratis en ook gewoon leuk!

Opzet van de Alpha cursus

Op de Alpha-cursus maak je in tien weken tijd en een zaterdag op een leuke manier kennis met het christelijk geloof. Wekelijks kom je als groep bij elkaar. De cursus start altijd met een gezellige, lekkere maaltijd. Na het eten kijk en luister je naar een kort inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen in kleine groepen. De cursus is laagdrempelig en je hoeft niet zelf te geloven of in een kerk te komen. Je kunt al je vragen stellen en het is uiteraard gezellig!

Lijkt het je wat? Kom dan eerst naar een startavond en kijk zelf of het iets voor jou is.

Voor wie is Alpha bedoeld?

Vraag je je af of er meer is? Ben je op zoek naar de zin van je leven? Loop je rond met andere levensvragen of wil je meer te weten komen over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou! Iedereen vanaf 18 jaar is welkom.

Meer informatie?

Je kunt je opgeven of aanvullende informatie vragen via alpha@clcassen.nl. Aanmelden kan ook via de CLC Assen App (Churchcenter).