• Connectgroepen

    het kloppende hart van de kerk

CONNECT- EN INTERESTGROEPEN

De connect- en interestgroepen zijn een geweldige manier voor jou om andere mensen beter te leren kennen en vriendschappen op te bouwen. Connectgroepen zijn het kloppende hart van de kerk!

Wat kun je verwachten op een connectgroep?

Bereid jezelf voor op een avond waarin je op een ontspannen manier God beter leert kennen, waar je terecht kunt met jouw vragen, ervaringen en waar praktisch onderwijs wordt gegeven.
Een vertrouwde omgeving waar levens samen worden opgebouwd! Tegelijk is een connectgroep de ideale manier om vriendschappen te bouwen. De connectgroepen vinden plaats bij mensen thuis in Assen. Graag willen wij je helpen een groep te vinden die het beste bij jou past!

Interestgroups

Er zijn diverse interestgroups zoals bijvoorbeeld Bootcamp, Inside Out en Creative connect. Welke leeftijd, interesse of in welk seizoen je ook zit, er is altijd wel een interestgroep die bij jou past.

Gedurende het seizoen worden er verschillende cursussen aangeboden zoals Freedom in Christ, Prayer Course, Groeien in genade, Alpha course en de Marriage course. Check de agenda voor de data.

Heb je interesse of wil je meer weten over één van de groepen? Spreek met iemand in de lobby bij de connectionpoint op zondag of neem contact op of via het contactformulier