• Over ons

City Life Church is een jonge gemeente, gesticht door mensen met een grote passie om in Assen iets op te gaan bouwen waar je elke zondag met verwachting naar toe mag gaan. Een plek waar mensen enthousiast worden voor Jezus!

City Life Church Assen is niet een gebouw, het is een levendige, bloeiende groep mensen die samen optrekken, delen met elkaar en elkaar opzoeken om God te aanbidden. Om samen op reis te gaan en te zien hoe God mensenlevens verandert. Om te leren hoe je jezelf kunt ontwikkelen en ontplooien.

Arnoud & Patrícia Sturing

Hallo, wij zijn Arnoud & Patrícia en zijn de voorgangers van City Life Church Assen. Wij zijn uit Brazilië gekomen met een hart voor Assen. Samen met een groep enthousiaste jonge mensen hebben we eind 2011 de knoop doorgehakt en besloten om aan een kerk te bouwen in onze stad waar mensen enthousiast zullen worden voor onze God!

Wij zien een kerk die relevant is in zijn tijd en mensen aanmoedigt om elkaar en Jezus beter te leren kennen. Een kerk die omziet naar de ander. We hopen je graag te ontmoeten bij City Life Church Assen.
Ciao!

Erald & Mathilde van de Ridder

City Life Church Assen is een dochtergemeente van City Life Church Den Haag. Arnoud & Patrícia Sturing leiden CLC Assen. Zij worden op regelmatige basis door pastors Erald & Mathilde van de Ridder gecoacht. Erald & Mathilde zijn de Senior Pastors van City Life Church.

Het hele leiderschapsteam van CLC Assen ontvangt regelmatig training van CLC Den Haag. Deze trainingen worden gegeven door pastors en/of staf van CLC Den Haag of door gastsprekers (Hillsong, Eurolead en anderen).

Onze visie

Uitreiken naar onze wereld en haar beïnvloeden door een grote, groeiende, inspirerende kerk te bouwen waar generaties Jezus, Zijn gemeente en de Bijbel leren kennen en liefhebben. Een aantrekkelijk en gepassioneerd thuis waar God graag werkt temidden van Zijn volk. Waar mensen door vernieuwd denken veranderd leven in Gods beloften en groeien in liefde, leiderschap en invloed, zowel in Gods huis als op elk ander gebied in de wereld rondom ons.

Onze waarden

City Life Church heeft 12 waarden:

 1. Jezus centraal
 2. We leven voor Zijn doel in plaats van voor onszelf
 3. We helpen mensen Jezus te volgen
 4. We waarderen en respecteren mensen
 5. We dienen met vreugde in plaats van dat we bediend willen worden
 6. We bouwen familie (fun)
 7. We zijn relationeel en persoonlijk
 8. We zijn gastvrij
 9. We waarderen dienend leiderschap in plaats van onafhankelijkheid
 10. We zijn vrijgevig en dragen bij in plaats van terughoudendheid en consumeren
 11. We geloven in excellence in plaats van middelmatigheid
 12. Jouw rol is belangrijk in het grote geheel

Deze waarden zijn het uitgangspunt bij alles dat we doen.