City Care

Blessed to be a blessing.

We houden van onze stad! We passen het evangelie heel praktisch toe. We houden van mensen en willen ze graag helpen.City Care is zich steeds meer aan het uitbreiden en we krijgen steeds meer open deuren, erg bijzonder!

Wil je meer informatie of deelnemen aan 1 van de projecten? Mail dan naar
citycare@clcassen.nl

Inzamelingsactie

Geregeld verzamelen we als kerk producten voor de Sociale Winkel Assen en de Voedselbank die verspreid worden onder mensen die dit hard nodig hebben. Je kunt hierbij denken aan voedsel, kleding en speelgoed. Er is een speciale plek in de Zuiderkerk waar dit op verschillende momenten in het jaar ingezameld wordt.

Klussen

Elke twee maanden is er op zaterdagochtend een klus ochtend in de stad. Met een groep vrijwilligers vanuit CLC Assen komen we bij mensen thuis die hulp nodig hebben in de tuin, met schilderwerk of kleinere klussen in en rondom huis. Heb jij een klus? Of wil je een keer meehelpen? Laat het ons dan weten.

iCare

Er zijn veel eenzame mensen in Assen die extra aandacht verdienen. Dit kan bijv. doormiddel van het bezoeken, gezamenlijk koffie drinken of een wandeling maken.

GLOBAL SOCIAL JUSTICE

We kunnen, en zullen, een verschil maken.

Watoto

Watoto in Oeganda redt kinderen en kwetsbare vrouwen. Zij krijgen een nieuw thuis en groeien op om leiders te worden.

International justice mission

Steun voor de preventie en bescherming tegen mensenhandel

Kinderwerk Horeb

Weeskinderen in Brazilië een nieuw thuis en een hoopvolle toekomst geven.

A21 Campagne

De A21 Campagne strijd wereldwijd voor het voorkomen van mensenhandel, ze beschermen en ondersteunt slachtoffers en laten handelaars vervolgen.